Johnny Depp vecht door na Hollywood boycot

Johhny Depp heeft een interview gegeven over zijn nieuwe film Minamata waarin hij zegt door Hollywood te worden geboycot na zijn scheiding van Amber Heard. Het hele interview zou eigenlijk over die film gaan, maar al snel ging het over de geruchtmakende scheiding en de rechtszaak. De film is namelijk wel in het Verenigd Koninkrijk uitgebracht, maar niet in Australië en de Verenigde Staten. Volgens Johnny Depp komt dat door filmdistribiteur MGM. Zij zijn van mening dat het juridische steekspel van de acteur en zijn ex-vrouw de film geen goed zouden doen. De film was daardoor ook al een tijd op de plank blijven liggen.

Johnny Depp

Johnny Depp in het interview:

De boycot van Hollywood…tja. Een man, een acteur die zich al jarenlang in een onplezierige situatie bevindt. Ik kijk alleen maar vooruit en zal ervoor zorgen dat de waarheid aan het licht komt.

Johnny Depp en Amber Heard liggen na het eindigen van hun huwelijk al jarenlang met elkaar overhoop. Zo beschuldigde Amber Heard hem van mishandeling. Toen de Britse krant The Sun daar over schreef en Depp een vrouwenmepper noemde, klaagde de acteur de krant aan. De rechter stelde The Sun tweemaal in het gelijk en meende dat het verhaal gewoon waar was. Johnny Depp klaagt Amber Heard nu aan in de Verenigde Staten om zijn gelijk te halen. Amber Heard reageerde op die aanklacht door Depp aan te klagen. Het einde van dit juridische steekspel is nog lang niet in zicht.

Johnny Depp merkt wel dat de berichten over mishandeling en de rechtszaken zijn carrière schaden. Zo ontstond er afgelopen week flink wat ophef toen een filmfestival de acteur wilde eren met een oeuvreprijs. Een groep vrouwelijke filmmakers kwam in opstand omdat ze geen man wilden eren die beschuldigd is van misbruik en mishandeling. Toch stelde de directeur van het filmfestival dat Johnny Depp niet gearresteerd is en niet veroordeeld is voor welke vorm van geweld tegen vrouwen dan ook.

Het einde van de soap tussen Depp en Heard is nog lang niet in zicht. De fans van de acteur blijven hem steunen en stellen dat Amber Heard juist degene was met losse handjes.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: