Jurk die Meghan Markle bij Oprah droeg is “Jurk van het Jaar”

Vorig jaar droeg Meghan Markle tijdens een TV-interview met Oprah Winfrey een zwarte jurk van Giorgio Armani. Die jurk is nu verkozen tot jurk van het jaar. Nadat een toonaangevend modeblad dit nieuws met de wereld deelde werd ook bekend dat de jurk vanaf dinsdag tentoongesteld zal worden in het Fashion Museum in de Britse stad Perth.

Oprah jurk

De jurk viel niet bij iedereen in de smaak, want toen het interview uitgezonden werd verschenen er overal MeMe’s en bewerkte foto’s van het kledingstuk. Veel mensen vonden dat het leek alsof er een vogel op de jurk gescheten had. Tijdens het interview werden de hertogin van Sussex en prins Harry geïnterviewd door talkshowhost Oprah Winfrey. Het gesprek ging over hun leven binnen en buiten het Britse koningshuis.

De jurk zal te zien zijn in de expositie A History of Fashion in 100 Objects in het Fashion Museum. Het museum heeft in een verklaring laten weten blij te zijn met de jurk. “Er zijn momenten in de geschiedenis waar het allemaal om de jurk ging en Meghans interview met Oprah was een van die momenten.”

meghan markle

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: