Kenny Tattoo ontvangt bedreigingen na tatoeëren decolleté van Samantha de Jong

De Gorcumse tatoeëerder Kenny Tattoo ontvangt haatberichten en bedreigingen omdat hij over de tatoeage op de decolleté van Samantha de Jong getatoeëerd heeft. Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, had eerst de naam van haar overleden vriend Gelmore op haar decolleté laten tatoeëren. Daar wilde ze een tatoeage overheen laten zetten en maar weinig tatoeëerder durfden dat aan. Kenny Tattoo durfde dat wel en Samantha was achteraf erg blij met het resultaat en ze deelde een foto van de tatoeage op Instagram.

Samantha de Jong Tattoo

Daarna kreeg de Gorcumse tatoeëerder Kenny al snel verschillende haatberichten en bedreigingen om zijn oren. Die kwamen vooral binnen op zijn Facebook pagina. Kenny Tatto roep iedereen dan ook op om zich er niet mee te bemoeien omdat Samantha de Jong blij is met de tatoeage en het er niet om gaat wat anderen er van vinden.

Kenny Tattoo op Facebook:

Ik had een leuke dag, maar word aardig overrompeld door alle negativiteit. Het zal vast niet ieders smaak zijn, maar op deze manier is het niet leuk en zelfs schadelijk voor mij

Barbie had de naam van Gelmore op haar decolleté laten zetten toen ze een relatie hadden, maar blijkbaar was ze daar na zijn dood niet heel erg blij meer mee. Sowieso duurde haar rouwproces niet echt lang, want enkele weken na zijn dood had ze alweer een nieuwe vriend. Tegen een fan zei ze in een privébericht over haar overleden vriend; “Gelmore had geen zelfmoord moeten plegen, waar ik bij was, onder de drugs”

Barbie privebericht

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: