Kim Kardashian ontkent te bloot te zijn geweest in het Vaticaan

Kim Kardashian reageert op alle ophef van deze week dat ze het Vaticaan bezocht in een te sexy outfit. Volgens haar hield ze zich keurig aan de kledingregels. Op foto’s was te zien dat ze een schouderloze jurk met uitsnede droeg die haar lichaam op veel plaatsen onbedekt liet. Zulke kleding is uiteraard verboden in het Vaticaan, maar Kim zegt nu zelf dat die sexy outfit alleen te zien was toen ze buiten arriveerde.

Kim Kardashian

Kim Kardashian bezocht met haar dochter en topmodel Kate Moss de Sixtijnse Kapel en kreeg een rondleiding door de Sint-Pietersbasiliek. Daar mag je alleen naar binnen als je gepast gekleed bent. Dus mouwloze kleding, uitgesneden topjes, korte broeken en mini-jurkjes zijn dus ten strengste verboden. Kim Kardashian droeg echter een jurk van kant zonder mouwen en met blote schouders. Veel mensen vroegen zich af of het niet een beetje ongepast was om zo gekleed te gaan. Op nieuwe foto’s is te zien dat de realityster een zwart leren jasje over haar jurk droeg toen ze binnen was. Ze schrijft op Instagram dat mensen zich geen zorgen hoeven te maken omdat ze zich aan de kledingvoorschriften heeft gehouden.

Kim Kardashian op Instagram:

Het was geweldig om alle iconische kunst, architectuur en de oude Romeinse sculpturen in het echt te zien, vooral het werk van Michelangelo

De realityster had een geweldige tijd in Vaticaanstad. Ze genoot van de iconische kunst, de architectuur en de oude Romeinse sculpturen. Vooral het werk van Michelangelo kon Kim erg waarderen. Ook kregen ze de kans om in het archief de mantels van alle paussen, daterend tot de zestiende eeuw, te bekijken. Het bleef echter wel bij een rondleiding, want de paus zelf heeft ze niet ontmoet. Iets wat ze misschien wel had gewild, want in 2015 twitterde ze; “The pope is dope”.

Toch was er een misverstand over die tweet, want de media in Argentinië dacht dat ze met “dope” drugs bedoelde en vatte de tweet op als een belediging. Kim was in Italië voor zaken, maar genoot ook van alle bezienswaardigheden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: