Lebbis & Jansen na 15 jaar weer samen op het podium

Het duo Lebbis & Jansen trad tussen 1988 en 2006 samen op en bestond uit Hans Sibbel en Dolf Jansen! Na 15 jaar stonden ze weer samen op het podium. De cabaretiers hebben gisteren een soort mini-oudejaarsconference opgenomen voor theater De Kleine Komedie in Amsterdam. Deze mini-oudejaarsconference is opgenomen in een leeg theater en de verwachting is dat de show tussen kerst en nieuwjaar via de website van het theater te bekijken is.

Lebbis & Jansen

Deze show van Lebbis & Jansen zal onderdeel zijn van de adventskalender van De Kleine Komedie. Daarmee telt het theater af naar het nieuwe jaar. Elke dag zal er een nieuwe cabaretier te zien zijn en aan het project zijn dan ook talloze grote namen verbonden. Zo hebben ook Jochem Myjer, You van het Hek, en Pieter Derks een bijdrage geleverd.

Vroeger maakten Lebbis & Jansen elk jaar een oudejaarsvoorstelling en na hun samenwerking begonnen ze beide aan een succesvolle solocarrière. Dolf Jansen ging door met zijn oudejaarsshows en was daarmee heel succesvol. Dit jaar zal zijn Het Jansen Vaccin de 32e show zijn die de cabaretier maakt. Een absoluut record.

Woensdagvond ontvingen de beide cabaretiers tijdens de opnames een Zilveren Raampje. Een onderscheiding die in het leven is geroepen voor kleinkunstenaars die een uitzonderlijke bijdrage aan het Nederlandse cultuurgoed hebben geleverd. De prijs ging eerder naar de groep Niet Uit Het Raam (NUHR) en cabaretier Diederik van Vleuten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: