Lil’ Kleine en Jaimie Vaes tijdelijk uit elkaar

In de trailer van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane is te zien dat Jaimie Vaes en Lil’ Kleine een relatiepauze hebben ingelast. Jamie wil rust pakken. “Ik denk dat het heel goed is dat we even niet in elkaars aura zitten, zodat ik even mijn rust kan pakken.”, zegt de 31-jarige Vaes. Het was ook een hectische maand voor de rapper en zijn vriendin. Eind mei werd Lil’ Kleine opgepakt op Ibiza omdat hij Jamie Vaes zou hebben mishandeld. De zaak werd vanwege het ontbreken van hard bewijs geseponeerd en het stel nam daarna een veelbesproken video op waarin ze een verklaring aflegden. Er zou geen sprake zijn geweest van fysiek geweld, maar getuigen verklaarden dat Jamie bloedend en overstuur de lobby van het hotel in was komen rennen.

Lil KLeine Jamie Vaes

Jorik Scholten is de echte naam van de rapper en hij en Jamie Vaes zijn na het incident nog wel samen gezien, maar het lijkt er op dat Jamie nu vaker bij haar beste vriend Koen Kardashian is. In de nu uitgebrachte trailer van Jaimie: In The Vaes Lane zegt ze; “Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee! Dit is het laatste dat ik had gewild. Alleen dit is wel het leven.” Dan krijgt ze van Koen Kardashian de vraag hoe ze er zelf in staat waarop ze antwoord dat het hel goed is dat de twee nu even niet in elkaars aura zitten.

Op Instagram had Jamie Vaes ook een een veelzeggende quote gedeeld. “Wanneer je iemand al je liefde, je tranen en je dromen hebt gegeven… Het is moeilijk om die mensen opnieuw te geloven, maar niemand vertelt je dit: de mensen die je pijn doen, doen dat alleen omdat ze nog steeds op zoek zijn naar iets. Ze willen je liefhebben, maar weten niet hoe ze zichzelf moeten liefhebben.”

Als Lil’ Kleine Jamie Vaes echt heeft mishandeld op Ibiza is het heel begrijpelijk dat ze nu even een relatiepauze inlassen. Het is jammer dat uiteindelijk hun jonge zoon Lio de dupe is van dit hele verhaal. Het was eerder al bekend dat de bruiloft van Lil’Kleine en Jamie Vaes niet door zou gaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: