Lil’ Kleine geeft korte reactie op de beschuldiging van oplichting

Nadat Lil’ Kleine in opspraak kwam na de vermeende mishandeling op Ibiza doken er steeds meer beschuldigingen op dat zijn Street Academy cursus oplichting is. In zijn korte reactie zegt Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, dat hij “kennis heeft genomen” van de beschuldigingen. De cursisten moesten 2000 euro betalen voor de cursus, maar kregen daarvoor alleen filmpjes en interviews op internet te zien.

Lil Kleine Street Academy

Nadat steeds meer mensen Lil’ Kleine van oplichting beschuldigden koos de rapper er eerst voor om zich te hullen in stilzwijgen. Nu moeten de cursisten het dus doen met de korte verklaring dat hij er kennis van heeft genomen. Street Academy was in het leven geroepen om mensen met ambitie te inspireren en te motiveren. Lil’ Kleine zegt dat hij daarom zijn naam aan de cursus heeft verbonden.

Er zal met de klagers contact worden opgenomen door de opleiding en ze blijven in gesprek met de cursisten omdat ze deze situatie serieus nemen. Blijkbaar komt Jorik Scholten alleen in actie als zaken niet vanzelf overwaaien. We hopen dat ze bij de cursus geen hoofdstuk “Damage Control” hebben, want daar is de narcistische rapper echt heel slecht in. Er is ook nog niks gezegd over eventuele terugbetalingen aan de cursisten, terwijl de deelnemers aan de cursus die zich opgelicht voelen daar wel om gevraagd hebben.

Er zijn inmiddels al 17 mensen bekend die aan de cursus van Street Academy mee hebben en zich opgelicht voelen. Er zouden veel beloftes niet nagekomen zijn. Evenementen gingen niet door ondanks toezeggingen. Ook zou de rapper colleges geven, maar dat stelde niks voor. De cursisten moesten maar interviews en video’s bekijken. Ook zouden de cursisten bepaalde sleutelfiguren leren kennen, maar daar kwam ook niks van terecht. Advocaat mr. Ankeveen stelde in een brief dat hij nog wel tien pagina’s kan vullen met voorbeelden van situaties waarin de cursus en Lil’ Kleine tekortgeschoten zijn. Street Academy en Lil’ Kleine hebben tot begin juli om het geld terug te storten en anders gaan ze naar de rechter. Het zit de kleine rapper ook niet mee. Eerst al de beschuldiging dat hij zijn vriendin op Ibiza mishandeld zou hebben en nu weer een beschuldiging van oplichting aan zijn broek.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: