Linda Hakeboom vertelt over haar chemotherapie

Linda Hakeboom vertelde in haar Instagram Stories over haar borstkanker en chemotherapie. Haar lichaam heeft het moeilijk, zo laat ze weten. Ze krijgt medicatie die haar bijzonder zwaar valt, zo vertelt ze. Linda Hakeboom kreeg vorig jaar augustus de diagnose en strijdt sindsdien tegen te verschrikkelijke ziekte.

Linda Hakeboom

In oktober begon ze met chemotherapie en die heeft ze in februari afgerond. Nu is ze begonnen aan een nieuwe ronde chemotherapie en dat heeft haar een zware week bezorgd.

Linda Hakeboom op Instagram:

De afgelopen week ben ik in het ziekenhuis geweest en hebben ze me goed gecontroleerd. Wat blijkt is dat mijn leverwaarden sterk verhoogd zijn. Mijn lichaam heeft het blijkbaar moeilijk met het afvoeren van al die zware medicatie. Het verklaart heel erg waarom ik mezelf slecht voelde

De medicatie is daarom naar beneden bijgesteld om de leverwaarden weer op orde te krijgen. ,,Ik voel me een stuk beter dan vorige week, maar ik vind het wel weer spannend om aan een nieuwe ronde te beginnen

Linda Hakeboom is een documentairemaakster en presentatrice. Vanaf 2012 presenteert ze het VARA-televisieprogramma Rambam. In 2015 presenteerde ze de documentaire Linda Ontdekt… Sex en Escorts voor TLC en een aflevering van Spuiten en Slikken op reis. In BNNVARA’s Linda’s Mannen volgde ze in 2016 vier jonge mannen om de roem en reputaties achter Lil’ Kleine, Giel de Winter, Timor Steffens en Ricardo Kishna te leren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: