Marcel van Roosmalen doet aangifte tegen online bedreigers

Marcel van Roosmalen is van plan aangifte te doen tegen mensen die hem online begreigen. Ook zou hij het liefst aangifte tegen Ongehoord Nederland doen. Dit zei Van Roosmalen in de talkshow van Jinek. Nadat Marcel van Roosmalen een column vol satire had voorgelezen in het radioprogramma De Nieuws B.V. ontving hij allemaal bedreigingen. In zijn radiocolumn zei hij onder andere dat Forum voor Democratie-parlementariër Gideon van Meijeren een spion van Poetin is. Hierop volgend er online allemaal bedreigingen en een stel laffe hufter deelden zelf het opvangadres van de kinderen van Marcel van Roosmalen.

Marcel van Roosmalen bij Jinek:

Ik weet niet wat voor actie ik moet ondernemen. Ik zal aangifte doen tegen een paar mensen die me hebben bedreigd. Direct na afloop van de column had ik al in de gaten dat niet iedereen de column oppakte als ironie”, vertelt Van Roosmalen aan tafel bij de RTL-talkshow. ,,Ik ben de hele dag uitgescholden en bedreigd.

marcel van roosmalen

Marcel van Roosmalen stelde ook dat hij het liefst aangifte te doen tegen Ongehoord Nederland en voorzitter Arnold Karskens. Ongehoord Nederland ligt de laatste tijd sowieso al onder vuur vanwege het verspreiden van nepnieuws. Presentator Arlette Adriani van Ongehoord Nederland vergeleek de situatie met Van Roosmalen met de opmerkingen van PVDA’er Marcel van Dam die 20 jaar geleden Pim Fortuyn demoniseerde. Arlette wilde daarmee suggereren dat Marcel van Dam indirect verantwoordelijk is voor de dood van Fortuyn en zegt eigenlijk dat Marcel van Roosmalen datzelfde pad bewandeld. Pure kolder natuurlijk. Dit soort uitspraken hebben er zelfs toe geleid dat Van Roosmalen een NSB vlag in zijn brievenbus mocht ontvangen.


.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: