Moet Bilal Wahib een tweede kans krijgen?

Bilal Wahib wilde graag op Instagram naar het geslachtsdeel van een minderjarige jongen kijken en werd geboycot. Is het tijd voor een tweede kans? Die vraag stelde 3FM radio-dj Sander Hoogendoorn vanochtend in zijn show Sanders Vriendenteam. De muziek van de rapper en acteur wordt al sinds eind maart geboycot door verschillende radiozenders.

Bilal Wahib

Sander Hoogendoorn vroeg zich af hoelang zo’n boycot moet duren en wie dat beslist. De 3FM radio-dj heeft er blijkbaar geen moeite mee dat Bilal Wahib aan minderjarige jongens vraagt om hun geslachtsdeel te laten zien, want hij stelt voor om van de ban af te stappen. Volgens Sander Hoogendoorn is het buiten proportie dat de carrière van Bilal Wahib nu voorbij is. Tja, misschien had hij daar aan moeten denken voor hij besloot om kinderporno te maken tijdens een livestream. Wat ons betreft verdien je dan inderdaad geen tweede kans in de spotlights. Dan ben je af.

Toch is Sander Hoogendoorn niet de enige die van mening is dat de rapper en acteur een tweede kans verdiend. Ook manager Nathan Moszkowicz en het label Top Notch zijn positief over de toekomst van Bilal Wahib. “Wij vinden ook dat hij een tweede kans verdient”, zegt Top Notch-directeur Vincent Patty tegen de NOS. Het label is overigens nooit gestopt met werken met Wahib, zegt Patty. “We hebben destijds gecommuniceerd dat we het werk neerlegden om te praten en te kijken wat er aan de hand was, maar de samenwerking heeft altijd bestaan.”

Want in de wereld van de showbizz houden ze elkaar allemaal de hand boven het hoofd. Dat er in dit verhaal een minderjarige jongen beschadigd is, daar hoor je ze niet over. Want alleen de carrière van deze rappende flapdrol is belangrijk. Bah.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Jan Doedel schreef:

  Die mafkees moet helemaal geen tweede kans krijgen. Vuile viezerik is het!

 2. Bertus schreef:

  Wat Bilal Wahib gedaan heeft is laakbaar en niet strafbaar.
  Tot op heden geen aanklacht dus ook geen ………..
  ook Bilal verdiend een tweede

 1. juni 26, 2021

  […] Wahib wil graag een tweede kans krijgen nadat hij een minderjarige jongen online vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien en was […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: