Monique Westenberg aan de slag met team therapeuten

Monique Westenberg, de ex van André Hazes, heeft een team therapeuten ingezet om meer rust en balans in haar leven te vinden. Dat vertelt ze op Instagram. Nadat de verloving tussen haar en de volkszanger afgelopen maart stuk liep heeft Monique enkele verdrietige maanden gekend.

Monique Westenberg Hazes

Monique heeft zich de afgelopen maanden heel erg in zichzelf verdiept en daardoor zijn er verschillende mooie mensen op haar pad gekomen. Waaronder “brain balance” expert Charlotte Labee. De meeste mensen kennen haar nog van haar modellenwerk en ze was ooit ook Miss Universe Nederland. Monique heeft er nu voor gekozen om Labee en haar team van therapeuten in te schakelen om zo zelf weer die broodnodige balans te vinden. Dan is ze bij Charlotte Labee in goede handen, want die heeft ook de nodige tegenslagen gekend in het leven. Waaronder haar kledinglijn die failliet ging.

De therapeuten zullen niet alleen maar gesprekken voeren met de ex van André Hazes. Ook ondergaat Monique verschillende onderzoeken, waaronder bloed- en darmonderzoek. Op die manier hoopt ze er achter te komen wat ze allemaal nog meer aan kan pakken en aan zichzelf kan verbeteren. Begin deze maand zei Monique Westenberg over de breuk met André Hazes; “Ik ben weer stabiel en gelukkig, maar onder verdrietige omstandigheden.” Hazes verliet haar voor de veel jongere Sarah van Soelen. Volgens Hazes is het contact tussen hem, zijn zoontje en Monique gewoon goed. Wij betwijfelen dat, want anders heb je geen leger aan therapeuten nodig.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Dena schreef:

    Dus de moeder van kleine André moet zich nu vooral als moeder gedragen. En de vader dan? Hij kan openlijk zoenend op social media zijn zoontje laten zien hoever respect hij heeft voor zijn zoon.
    Dat ze beiden een nieuw leven leven neemt niet weg dat allen hij in de picture mag staan toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: