Monique Westenberg en Yolanthe Cabau deden samen een workout

Monique Westenberg plaatste een foto waarop zij samen met Yolanthe Cabau te zien is terwijl ze een workout doen. De app van Yolanthe moest gepromoot worden. Monique zegt namelijk dat ze met de Cabau Fitness App ook lekker thuis haar oefeningen kan doen als ze een drukke week heeft.

Van de website van Yolanthe:

Met Yolanthe binnen handbereik maak je van sporten een dagelijkse gewoonte. De workout schema’s in onze fitness app voor vrouwen helpen je fitter, sterker en zelfverzekerder worden. Het maakt niet uit hoe druk je bent of wat je doelen zijn. Het draait namelijk om meer dan fitness. Het gaat om fitness die bij jouw lifestyle past. Workouts voor vrouwen, door vrouwen, om vrouwen sterker te maken.

Yolanthe Cabau

In de reacties bij de foto op Instagram was te lezen dat Yolanthe Cabau het erg gezellig heeft gehad met Monique Westenberg. “Alleen maar liefde”, schrijft de oprichter van Cabau Lifestyle.

Yolanthe Cabau Insta

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. juni 28, 2021

    […] niet genoeg, want ze probeert krampachtig om in de spotlights te blijven. Ze deed bijvoorbeeld een workout met Yolanthe Cabau die ze gretig op social media deelde. Blijkbaar is Monique tijdens haar relatie aan een bepaald […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: