Monique Westenberg geeft interview over breuk met Hazes

Monique Westenberg heeft aan Talkies Magazine een interview gegeven over haar breuk met André Hazes. Ze spreekt onder andere over haar vorige relaties. Zo stelt ze dat ze nog nooit liefde had ervaren zoals tijdens haar relatie met Hazes. In die relatie leerde ze ook van zichzelf houden, zo verteld ze. Monique vertelde verder dat ze in vorige relaties zowel geestelijk als lichamelijk is mishandeld.

Monique Westenberg

Sinds haar breuk met André Hazes hoorden we weinig van Monique Westenberg, maar daar komt nu verandering in. Vorig jaar stond ze nog met Hazes op de cover van Talkies Magazine, maar dit keer poseert ze alleen voor het tijdschrift. Wel wilde ze benadrukken dat dit interview over haar moest gaan en niet over Hazes.

Ik wil echt even benadrukken dat dit interview over mij gaat, want ik vind het heel belangrijk dat de rust en omstandigheden die er nu zijn, dat die zo blijven

Tijdens het interview ging het toch even over Hazes en verder verteld ze dat ze nu niet open staat voor een nieuwe liefde in haar leven. Ze stelt dat ze nu gelukkig is onder verdrietige omstandigheden. Dat laatste kan Hazes niet zeggen, want die deelt de ene na de andere innige foto van hem en zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen. Hazes stelt dat het contact met de moeder van zijn zoontje goed verloopt en hij hoopt dat het zo blijft.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: