Na vier jaar komt Nickelback met een nieuw album

Vier jaar geleden bracht Nickelback het album Feed The Machine uit. Nu is het tijd voor een nieuw album, zo vertelde bassist Mike Kroeger bij Tulsa Music Stream. Op dit moment is de band bezig om de muziek te componeren en op te nemen in een studio in Canada.

Nickelback

Kroeger tijdens het interview:

We waren daar, maar door omstandigheden moest onze producer even wat tijd vrij nemen. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om naar huis te gaan om in Los Angeles met familie tijd door te brengen. Maar ik ga er over een paar weken weer heen om er mee verder te gaan

Mike Kroeger, de broer van frontman Chad Kroeger, wilde niet zeggen wanneer het nieuwe album zal verschijnen. Het is bekend dat Nickelback liever niet met een deadline werkt vanwege de angst om een slechte plaat af te leveren. Dus doen ze het in hun eigen tempo en volgens hun eigen schema. Al staat er wel al een tournee gepland voor volgende jaar in de zomer. De verwachting is dat mensen de nieuwe plaat dan la hebben kunnen beluisteren. Nickelback heeft tot nu toe negen albums op de markt gebracht en brak in 2011 door met het nummer How You Remind Me.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: