Nando Liebregts, acteur met down, mag in GTST spelen

Gisteren ontroerde Humberto Tan het publiek door de droom van Nando Liebregts, die down heeft, in vervulling te laten gaan. Nando mag in GTST spelen. 424.000 mensen zagen hoe de droom van Nando uit kwam in de talkshow. Hij was daar om te praten over zijn rol in de film De Kameleon aan de Ketting en vertelde Humberto dat hij al vanaf zijn vierde acteur wilde worden. Dat lukt hem aardig, maar toch heeft Nando nog een paar rollen die hij heel graag zou spelen. Hij wil graag meedoen aan The Passion en spelen in de Nederlandse soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Nando Liebregts wil bewijzen dat je niet moet kijken naar de onmogelijkheden, maar naar de mogelijkheden!

Nando Liebregts

Humberto Tan leek erg onder de indruk van de wijsheid van Nando en aangezien GTST bij de werkgever van Tan te zien is, nam die de moeite om een rond te bellen. Hij had goed nieuws voor Nando Liebregts. “Ik heb vanmiddag even gebeld, of ze iets voor je kunnen betekenen. Weet je wat ze zeiden? Gaat wel lukken.”, ze de talkshow host tegen Nando. Het gaat misschien niet om een grote rol, maar ze gaan sowieso een rolletje voor Nando in het script schrijven. Nando was helemaal perplex en zei; “Dit doet me wel iets hoor. Te gek.”

Hij zou het liefst iemand spelen die mensen helpt. Een psycholoog of iemand anders die anderen helpt. Nando zat met zijn zus Noémie aan tafel en die liet doorschemeren dat Nando dit goede nieuws nog even moest verwerken. Het is ook nog niet bekend wanneer Nando in GTST te zien zal zijn. DJ Sunnery James was ook in de studio aanwezig en zei dat hij een handtekening van de beroemde Nando wilde hebben en onder de video die Humberto Tan van dit moment deelde op Instagram hebben inmiddels talloze andere bekende Nederlanders gereageerd met positieve comments.

“Mooiste begin van de dag dit”, schrijft Jim Bakkum, die het fragment vanochtend pas zag. “Wat prachtig dit”, concludeert Leontine Borsato. Anna Drijver: “Wat zalig”. “Te gek”, vindt Fockeline Ouwerkerk. GTST-acteur Everon Jackson Hooi reageert met een veelvoud aan hartjes, Trijntje Oosterhuis, Anouk Smulders en Juvat Westendorp gebruiken eveneens enthousiaste smileys. Hij mag dan wel down hebben, maar die Nando Liebregts komt er wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: