Nickelodeon acteur Drake Bell mogelijk 18 maanden cel in

Drake Bell, de voormalige acteur uit de Nickelodeon serie Drake & Josh, heeft toegegeven dat hij seksueel getinte gesprekken met een minderjarige heeft gevoerd. Daarnaast zou hij haar in gevaar hebben gebracht. Voor deze feiten zou Drake Bell 18 maanden celstraf kunnen krijgen, zo is te lezen in verschillende Amerikaanse media. De rechter doet op 12 juli uitspraak.

Drake Bell

De voormalige Nickelodeon acteur werd begin deze maand opgepakt in de Amerikaanse staat Cleveland. Het slachtoffer heeft de acteur in 2017 online leren kennen en ontmoette hem voor het eerst tijdens een concert. Zij was toen nog maar 15 jaar oud terwijl Drake Bell al 31 was. Hun online gesprekken hadden een ongepaste seksuele lading.

Het zit de acteur niet mee, maar dat heeft hij dan ook helemaal aan zichzelf te danken. In augustus deed zijn ex-vriendin aangifte van verbaal en fysiek misbruik door de Nickelodeon-ster. Beschuldigingen die door Drake Bell ontkend worden. Eerder werd hij al opgepakt voor rijden onder invloed en kreeg toen vier dagen gevangenisstraf.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: