Nieuw seizoen van De Rijdende Rechter – Dit moet je weten!

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter van start! Rechter John Reid sprak met het Algemeen Dagblad en daar kwamen we het volgende te weten. In dit nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter zal het minder gaan om de burenruzies en meer om vaklieden die slecht werk hebben afgeleverd. Persoonlijk vinden wij dat erg jammer, want er is niks mooiers dan naar bekrompen mensen te kijken die op TV zeuren dat de schutting van de buren 0.5 centimeter op hun grondgebied staat.

Fragment van De Rijdende Rechter toen MR. Frank Visser het programma nog deed.

Rechter Jong Reid zegt in het Algemeen Dagblad dat consumentenzaken nu meer voorkomen. Hij komt heel veel teleurstellingen tegen die veroorzaakt worden door slechte vaklieden. Dan kan het gaan om werk aan auto’s, maar ook om keukens en andere verbouwingen. John Reid hoopt mensen die met consumentenproblemen te maken krijgen op deze manier van dienst te kunnen zijn. De persoonlijke voorkeur van Rijdende Rechter John Reid ligt eigenlijk bij verzekeringswerk of aansprakelijkheid, maar volgens hem valt de redactie dan in slaap.

In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter is wel een ouderwetse burenruzie te zien. De zaak van vanavond draait om Johan en Rita die last hebben van een brandstichtende jonge buurman. Bekijk de aflevering om 20:30 op NPO 1.

John Reid rijdende rechter

John Reid – De Rijdende Rechter

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: