Nieuw seizoen van Kamp Van Koningsbrugge in januari op TV

In Kamp Van Koningsbrugge worden 15 gewone burgers opgeleid tot commando en gaan de strijd aan met elkaar. Het nieuwe seizoen is vanaf 6 januari te zien. De deelnemers zullen niet alleen de strijd met elkaar aan gaan, maar ook met zichzelf. Het nieuwe seizoen van Kamp Van Koningsbrugge zou eigenlijk al op 4 november van start gaan, maar dat ging niet door.

Kamp van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge maakte in september bekend dat de tweede reeks nog wat langer op zich zou laten wachten. Tegelijk gaf AvroTros een verklaring waarin werd gesteld dat het niet bekend was wanneer het programma wel van start zou gaan. Het is nu bekend gemaakt dat Kamp Van Koningsbrugge vanaf donderdag 6 januari 2022 te zien is bij Avrotros om 20.35 uur op NPO 1. Zet het in je agenda!

De deelnemers zullen één van de zwaarste opleidingen ter wereld moeten volgen. Ze worden opgeleid tot een lid van The Special Forces en dat is de best getrainde militaire eenheid van ons land. Tijdens hun opleiding moeten de deelnemers van Kamp Van Koningsbrugge heel veel zware beproevingen doorstaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: