Olcay Gulsen heeft voortaan kleinere tieten

Presentatrice Olcay Gulsen heeft een borstverkleining ondergaan omdat ze radeloos werd van haar tieten. Jaren geleden kreeg ze ongevraagd megatieten aangemeten. Nu jaren later heeft ze enorme spijt van de borstoperatie die ze onderging en waarbij ze cup dubbel D kreeg. Ze kan wel huilen van geluk nu haar tieten naar cup B zijn teruggebracht.

Olcay Gulsen

De presentatrice maakte dit bekend in haar eerste column voor Tijdschrift &C. Vanaf morgen is het tijdschrift in de winkels te koop en Olcay Gulsen doet daarin de openhartige openbaring dat ze vijf jaar geleden een borstlift wilde omdat ze kleine rechtopstaande borsten wilde. Ze had zich niet goed verdiept in de operatie en werd wakker met enorme joekels van tieten. Ze noemt het zelf “bazookatieten”. Daarna was ze radeloos en stond huilend voor haar kast omdat ze geen enkel kledingstuk meer dicht kreeg door haar grote boezem.

Presentatrice Olcay Gulsen

Ongevraagd megatieten die niet bij je lichaam passen. Ik kan wel huilen van geluk toen ze zei dat ik mijn cup B kan terugkrijgen.

Ze besloot een tijd geleden dat het zo niet verder ging en vond na beter onderzoek een vrouwelijke chirurg die haar verhaal hoofdschuddend aanhoorde. Ze ging nogmaals onder het mes en is zeer tevreden met het uitstekende resultaat. Nu heeft ze de rondingen waar ze al zo lang naar verlangd heeft.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: