Omroep MAX maakt special voor inzamelingsactie Peter R de Vries

Voordat Peter R de Vries werd neergeschoten was hij druk bezig met een inzamelingsactie voor de gouden tip in de verdwijningszaak van Tanja Groen. Omroep Max komt morgenavond op NPO 1 met een live uitzending waarin geld opgehaald zal worden voor de gouden tip in de verdwijningszaak.

Omroep Max

Tijdens de Tijd voor Max special “Breng Tanja Thuis” is het doel om minimaal 1 miljoen in te zamelen. De ouders van Tanja Groen doen eenmalig hun verhaal. Criminoloog Simon Vuyk zal ook live in de uitzending spreken, waarna Glennis Grace een favoriet nummer van Tanja Groen zal zingen.

Peter R de Vries was aan deze inzamelingsactie begonnen. Het was een droom van de misdaadverslaggever om 1 miljoen in te zamelen om de beloning voor de gouden tip in de langdurige verdwijningszaak mogelijk te maken.

Simon Vuyk:

Een miljoen voor de actie Breng Tanja Thuis. Dat is de grote droom van Peter R. de Vries en als hij uit de nachtmerrie van de aanslag ontwaakt, wil ik dolgraag tegen hem kunnen zeggen: het is gelukt, Peter. We hebben het miljoen. Heel Nederland is achter ons gaan staan. We kunnen verder. Op weg naar De Gouden Tip. Op weg naar het moment dat we met elkaar Tanja thuis kunnen brengen bij haar radeloze ouders

Al sinds 1993 is Tanja Groen vermist. De 18-jarige studente had een introductieweek bij de Universiteit van Maastricht. De stichting voor de gouden tip die Peter R de Vries heeft opgericht, wil ook in andere zaken een beloning uitloven voor de gouden tip.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: