Optreden Bevrijdingsdag een zwarte bladzijde voor Tino Martin

Tino Martin ziet zijn optreden op Bevrijdingsdag als een zwarte bladzijde uit zijn leven. De zanger zong verschrikkelijk vals tijdens de livestream. De zanger vertelde over die dag bij Shownieuws.

Ondanks die zwarte bladzijde weet Tino Martin het wel te relativeren. ,,Maar het is een zwarte bladzijde uit een boek van 1000 pagina’s. Met vele, vele hoofdstukken over allerlei hoogtepunten en leuke dingen die we hebben meegemaakt.” Terugkijkend vindt hij het ‘echt zwaar klote’. ,,Ik was er toen gewoon nog niet klaar voor. Ik had kort daarvoor corona gehad en niet de lichtste vorm”, zegt hij over de oorzaak van zijn valse zang.

Tino Martin

De zanger voert Corona dus als excuus op en bood na zijn optreden zijn excuses aan. Hij had de gevolgen en de nasleep van de ziekte onderschat. In meerdere steden was Tino Martin live te zien, maar in Den Haag, Friesland en Drenthe zou er later op de dag een opname uitgezonden worden. Dat ging op het laatste moment niet door waardoor er bij de steden een gat in de programmering kwam. Ze hebben toen maar video’s van andere artiesten laten zien. Die beslissing had niets met Tino’s zang te maken, zei een woordvoerder van het Nationaal Comité 4 en 5 mei toen. Volgens hem was vooraf met Tino afgesproken dat zijn concert alléén live zou worden uitgezonden en niet mocht worden herhaald. Wij vragen ons af of dat echt waar is, want we kunnen ons voorstellen dat je geen video met vals gekraai wil vertonen op zo’n dag.

Ook werden er een dag later beschuldigingen geuit dat Tino Martin aan de coke zou zitten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: