Ozzy Osbourne stopt met optreden vanwege zwak lichaam

Lopend lijk Ozzy Osbourne moet stoppen met toeren vanwege een zwak lichaam. De voormalig Black Sabbath-zanger zou veel fysieke klachten hebben. De zanger kondigde in een bericht aan dat zijn aankomende tournee door Europa en het Verenigd Koninkrijk niet doorgaat.

Ozzy Osbourne

Vanaf mei zou Ossy Osbourne door Europa toeren met zijn No More Tours 2, maar nu blijkt dat de zanger daar fysiek niet meer toe in staat is. Hij stelt dat dit één van de moeilijkste dingen is die hij ooit met zijn fans heeft gedeeld. Vier jaar geleden raakte Ozzy Osbourne betrokken bij een ongeluk waarbij zijn ruggengraat beschadigd raakte en hij stelt nu dat zijn lichaam nog te zwak is om het vele reizen aan te kunnen. Met zijn stem zou het wel goed gaan.

De ’Prince of Darkness’ heeft zich nooit kunnen voorstellen dat zijn tourdagen op deze manier zouden eindigen. Het team om hem heen probeert nu manieren te bedenken om de 74-jarige zanger toch te laten optreden zonder dat hij constant van stad naar stad hoeft te reizen. De afgelopen jaren worstelt de zanger steeds meer met zijn gezondheid en na een val in de badkamer in 2019 gaat het lichamelijk slecht met Ozzy Osbourne. Toen kreeg hij weer last van een letsel dat hij in 2003 had opgelopen na een ongeluk met een quad. De zanger is inmiddels al meerdere keren geopereerd, maar nu blijkt dat hij nog niet in staat is om een grote toer te doen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: