Patricia Paay is haar grote borsten zat

Patricia Paay heeft weer een product te verkopen, dus benaderd ze de roddelpers om over haar grote borsten te praten. Dat trekt altijd lezers natuurlijk. In de Weekend verteld ze dat ze vroeger blij was met haar ferme voorgevel, maar nu kleinere borsten wil hebben. Ze durft echter niet een borstoperatie te ondergaan.

Patricia Paay Interview

Patricia Paay is haar borsten dus zat. ‘Ik ben daar behoorlijk zwaar, ik vind het zelf nu niet meer zo leuk’, verteld ze bij Weekend. Jaren geleden heeft ze al eens aan haar borsten laten sleutelen, maar dat was volgens haar een hele zware operatie die ze liever niet nogmaals ondergaat. Toch zou ze het fijn vinden als ze dat nog eens zou kunnen, maar ze durft dus niet.

Dan gaat het in het gesprek met Weekend over de echte reden van haar borstengesprek, want ze heeft weer een product wat verkocht moet worden. Vroeger verkocht ze La Paay Cosmetics, maar daar stopte ze mee toen ze naar het buitenland verhuisde. Volgens haar vragen steeds meer mensen hoe ze toch aan zo’n gladde huid komt en daarom heeft ze nu een verzorgingslijn op de markt gebracht waar haar “geheimpje” in verwerkt zit.

Nou Patricia Paay.. Goede producten verkopen zichzelf. Daar hoef je echt geen interview over je borsten voor te geven. Kom op zeg.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: