Rachel Hazes: André Hazes heeft geen relatie met Monique

Sinds september wordt er nog maar weinig van André Hazes vernomen en om de vele speculaties een halt toe te roepen, gaf Rachel Hazes een update over haar zoon. Dat deed ze bij RTL Boulevard. Rachel vertelde de kijkers dat André Hazes nog steeds bij haar woont. Omdat de auto van André nu al meerdere keren bij Monique Westenberg was gezien, dachten sommige mensen dat hij weer bij haar terug was. Daarover zei Rachel; “Ik denk dat iedere vader naar zijn kind gaat”. Ze zegt daarmee dus dat André alleen voor zijn zoon bij Monique komt.

André Hazes Nieuws

Het was de eerste repetitiedag van de musical Hij gelooft in mij toen RTL Boulevard verslaggever Aran Bade Rachel Hazes bezocht. Daarbij spraken ze ook over de situatie waar zanger André Hazes zich nu in bevindt. Rachel hoopt dat iedereen respecteert dat André voorlopig rust nodig heeft. Het moge duidelijk zijn dat het momenteel niet goed gaat met de 27-jarige zanger. Zijn management maakte in september bekend dat Hazes met een burn-out zo kampen. Hij zou rust nodig hebben en trok zich terug. Normaal plaatste André Hazes heel veel foto’s en video’s op social media, maar nu bleef het doodstil. Ook werden zijn concerten en optredens bij Holland zingt Hazes afgelast.

Afgelopen week zagen de fans van André dat hij plotseling weer op Instagram op dook. Hij zette samen met zijn zoontje de schoen voor Sinterklaas bij ex-vriendin Monique Westenberg thuis. Gelijk daarna begonnen veel mensen te speculeren dat de zanger weer terug zou zijn bij Monique, maar Rachel Hazes ontkent dat.

Rachel Hazes over André en Monique:

Ik denk dat iedereen het logisch vindt dat een vader naar zijn kind gaat. Daar wordt dan helemaal hysterisch over gedaan, maar ik vind het normaal dat een vader zijn zoon bezoekt. Nee, het is geen relatie. Wel vader-zoon.

André is de afgelopen tijd niet meer samen gezien met Sarah van Soelen. Zij heeft ook de initialen van de zanger uit haar Instagram bio verwijderd. Het lijkt er dus echt op dat André weer single is. Over Sarah van Soelen wilde Rachel Hazes weinig zeggen, maar ze benadrukte wel dat het contact tussen haar en van Soelen gewoon goed is.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: