Rachel Hazes en Rossana Kluivert krijgen eigen realityserie

Blijkbaar heeft de wereld nog niet genoeg gezien van de familie Hazes, want Rachel Hazes krijgt een eigen realityserie waarin ook Rossana Kluivert een rol speelt. Het nieuws kwam naar buiten via de Story en Vincent TV Producties heeft het nu bevestigd.

Rachel Hazes Serie

Een woordvoerder van het bedrijf zegt dat ze inderdaad voorbereidingen treffen en plannen maken voor een realityserie met Rachel Hazes en Rossana Kluivert. Het productiebedrijf is ook verantwoordelijk voor de Tv-serie van Chateau Meiland. Hoe de serie er uit zal gaan zien is nog niet duidelijk. De woordvoerder zegt dat meerdere zenders interesse hebben om de serie uit te zenden. Het is dus nog niet duidelijk wanneer de serie zal worden uitgezonden en door wie.

Rachel Hazes heeft de laatste tijd niet stil gezeten. Zo heeft ze een theebar geopend in Amstelveen en in samenwerking met de Lidl een kledinglijn van André Hazes senior op de markt gebracht. In de AVROTROS-documentaire Kleine Jongen onthulde de weduwe van André Hazes een tijdje geleden dat ze al op 15-jarige leeftijd het bed deelde met de zanger.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: