Rapper Pooh Shiesty gearresteerd voor neerschieten beveiliger

Rapper Pooh Shiesty is gearresteerd voor een schietpartij in een club in Miami waar volgens de politie een bewaker is neergeschoten in een geschil over geld. De rapper werd dinsdag 8 juni in hechtenis genomen nadat er een arrestatiebevel was uitgegeven. Hij wordt vervolgd voor zware mishandeling met een dodelijk wapen.

pooh shiesty gearresteerd

Volgens het politierapport kreeg de politie op 30 mei om 4 uur ’s nachts de oproep om naar een nachtclub te komen omdat er een schietpartij gaande zou zijn. Bij de nachtclub vertelden getuigen aan de politie dat Pooh Shiesty ruzie had met de beveiligers. De politie zegt dat getuigen vertelden dat het beveiligingspersoneel Pooh het gebouw uit begeleidde nadat er uit het niets een woordenwisseling was tussen Pooh en de beveiligers. De politie zegt dat de beveiligingsmanager hen vertelde dat het om geld ging dat blijkbaar uit Pooh’s broek was gevallen.

Het is niet duidelijk hoeveel geld er was gestolen of gevallen, maar blijkbaar was het genoeg om Pooh te laten ontploffen. Volgens getuigen pakte de rapper zijn pistool en vuurde een kogel af richting de grond. De politie zegt dat een van de bewakers uiteindelijk in de rechterenkel werd geraakt en naar een ziekenhuis is gebracht. Tegen de tijd dat de politie ter plaatse kwam was Pooh al gevlucht.

Er gingen geruchten op sociale media dat iemand veertigduizend dollar van Pooh had gestolen, maar de rapper stopte die geruchten in bed en zei op Instagram dat het verhaal niet klopte. Pooh Shiesty is vooral bekend om zijn hit “Back In Blood” die meer dan 154 miljoen views heeft op YouTube. Hij heeft getekend bij Gucci Mane’s 1017 Records.

Back in Blood:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: