Rapper Typhoon getrouwd met zijn grote liefde Marie Broeckman

Rapper Typhoon is getrouwd met zijn grote liefde Marie Broeckman. De zanger en rapper, die in het echt Glenn de Randamie heet is intens gelukkig. Dat laat hij weten via Instagram, waar hij ook een paar prachtige foto’s van het huwelijk deelde.

Typhoon getrouwd

De rapper op Instagram:

De woorden komen nog, nu vooral aan het genieten met mijn vrouw (!) Marie Broeckman en alle liefde doorvoelen. We’re married; In het klein, maar een groots gevoel.

In de post op het social mediakanaal bedankt hij gelijk sterdesigner Edwin Oudshoorn voor de prachtige witte, deels kanten outfit van de bruid en ook SenyoFoli, de maker van zijn oranje pak, krijgt een bedankje. De rapper schrijft dat hij zich net een koning voelde. Typhoon vroeg Marie Broeckman vorig jaar in september ten huwelijk en maakte aan het einde van die maand bekend dat ze verloofd waren. Ze waren toen ongeveer twee jaar samen. In een dubbelinterview met Vogue Living vertelde Marie dat Typhoon tussen de wijn en de Pringles op één knie ging en dat zij volmondig JA had gezegd. Twee jaar eerder hadden ze elkaar leren kennen bij een verjaardagsetentje bij Dotan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: