Relatiebreuk Lil’ Kleine en Jaimie Vaes was publiciteitsstunt

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes zijn knuffelend gespot in Amsterdam Zuid. Niet op zomaar een plek, maar ergens waar het wemelt van de paparazzi. Het lijkt er echt op dat de hele relatiebreuk een publiciteitsstunt is geweest. Lil’ Kleine werd door heel Nederland uitgekotst nadat hij Jaimie Vaes zou hebben mishandeld in een hotel op Ibiza. Kort daarna kwamen ze met een filmpje waarin ze stelden dat er niet zoveel aan de hand was. Iets waar vooral Jaimie Vaes veel kritiek op kreeg, want waarom nam ze het op voor iemand die haar mishandelde.

Jaimie Vaes

Dus moest er een plan worden verzonnen om de spotlight even van hun relatie te halen. Die kwam er in de vorm van een relatiebreuk. Achteraf lijkt dat meer op een poging om de relatie juist te redden of het was een hele goedkope PR-stunt. Want Jaimie terug is van Ibiza en werd gelijk zoenend met Lil’ Kleine gespot op de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam-Zuid. Een hotspot voor paparazzi. Iets waar zij beiden echt wel van op de hoogte zijn.

Edwin Smulders had op Instagram een foto gepost met daar overheen een hartje zodat niemand precies kon zien wat hij op de foto had gezet. Hij schreef er “Woensdag in Story: lovebirds” bij. Dat moet haast wel over Lil’ Kleine en Jaimie Vaes gaan, want vlak daarvoor waren ze gespot in de bekende paparazzi straat in Amsterdam-Zuid. Jaimie Vaes heeft dus nog niet genoeg van de rapper met de losse handjes en gaat weer vrolijk verder met hem.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: