Rob Stenders na 25 jaar weer terug bij Radio Veronica

4 maanden lang was Rob Stenders niet op de radio te horen. Nu is hij na 25 jaar weer in dienst bij Radio Veronica, waar hij tevens zendermanager is. Vanmiddag was zijn debuut. Veel veranderd er niet voor Stenders, want net als bij zijn vorige werkgever NPO Radio 2 gaat hij een verzoekplaatprogramma. Het programma heet De Bonanza en is dagelijks te beluisteren bij Radio Veronica.

Rob Stenders Radio Veronica

Hij opende De Bonanza met; “En daar zijn we dan, De Bonanza. We hebben er slechts vier maanden op moeten wachten. Hartelijk welkom mensen die eventueel overgestapt zijn, fijn dat jullie er zijn”. Toch was het echte openingswoord voor Matthijs van Nieuwkerk “Begrijp ik nou écht dat ik het plezier heb om De Bonanza te heropenen, of verbeeld ik het mij maar?”

Van Nieuwkerk was van mening dat Rob Stenders net op tijd terugkeerde op de radio. Het was tenslotte de dag na een droevige voetbalbegrafenis en nu kon Rob mooi het land oplappen met eenmaal daags een Bonanza. “Jullie zijn precies op tijd. Het had wat mij betreft geen dag later gemoeten”, Zei Matthijs van Nieuwkerk daar over. Ook de eerste verzoekplaat werd aangevraagd door Matthijs van Nieuwkerk: Movin On Up van Primal Scream

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: