Roddelpraat (Jan Roos) gaat helemaal los op Ruben Koet

In meerdere afleveringen van het populaire Youtube programma Roddelpraat was al te zien dat Jan Roos geen fan is van vlogger Ruben Koet. Ruben Koet is op Youtube bekend geworden door zijn vlogkanaal Koetlife en zijn video’s over pretparken en vuurwerk. Door laatste onderwerp kreeg hij een tijd geleden ook wat extra aandacht van de politie en die hebben ook beslag gelegd op zijn Youtube kanaal. Het verhaal gaat dat zijn nu ex-vrouw Melanie Suijkerbuijk niet meer tegen het gezeik met de politie en de rechtbanken kon en daarom de scheiding had aangevraagd.

Jan Roos Dennis Schouten Roddelpraat

Jan Roos van Roddelpraat noemt de ex-vrouw van Ruben Koet steevast “dat lelijke dikke wijf” en daar hebben zowel Melanie Suijkerbuijk, haar nieuwe vriend en Ruben Koet hun ongenoegen al over uitgesproken. Dat maakt Jan Roos geen ene moer uit, want die noemt haar vandaag weer zo in een artikel op de website van Roddelpraat. Dit keer gaat het over Ruben die een glijbaan zou hebben gesloopt op “het Polenkamp”. Daar heeft Melanie helemaal niks mee te maken, maar Roos kan het niet laten om haar even te noemen in combinatie met een fikse belediging.

Het begint er bijna op te lijken dat Jan Roos een persoonlijke vete heeft met Ruben Koet en Melanie Suijkerbuijk, want anders is het niet te verklaren waarom hij telkens probeert om deze mensen de grond in te stampen. Zo belangrijk zijn ze nou ook weer niet. Het gerucht gaat dan ook dat in het verleden iets is gebeurd tussen Jan Roos en Melanie Suijkerbuijk. Wij hebben uit eerste hand gehoord dat Jan Roos ooit een blauwtje gelopen heeft bij Melanie “dat lelijke dikke wijf” Suijkerbuijk en daarom een soort wrok koestert. Anders is dit ook niet te verklaren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: