Sanders Vriendenteam van 3FM-dj Sander Hoogendoorn moet stoppen

Zichtbaar aangeslagen maakte 3FM-dj Sander Hoogendoorn vandaag bekend dat hij moet stoppen met de ochtendshow Sanders Vriendenteam van BNNVara. Sanders Vriendenteam zal vanaf 23 juni niet meer op de radio verschijnen. Sander Hoogendoorn zelf had nog jaren door willen gaan, zo laat hij weten.

Sander Hoogendoorn

Sander Hoogendoorn in zijn radioshow:

Ik weet sinds een paar weken dat deze ochtendshow gaat stoppen. Dat ik moet stoppen. Ik kreeg van mijn omroep BNNVara te horen dat we niet doorgaan in de toekomst en dat het einde van het vriendenteam nadert.

De 3FM-dj laat weten als een stekker te balen dat zijn ochtendshow nu ten einde komt. Het is volgens hem superjammer en hij had nog graag jaren dit programma gemaakt. Het is volgens hem het allerleukste dat hij ooit heeft gedaan en met de allerleukste mensen met wie hij ooit heeft gewerkt. Er is niet zo mooi als een ochtendshow maken voor mensen, aldus de 3FM-dj.

Ondanks het verdriet heeft Sander Hoogendoorn toch besloten om tot het einde door te gaan. Hij had ook kunnen besluiten om gelijk te stoppen. Het is nog niet duidelijk wie de ochtendshow nu gaat doen. Ook heeft de 3FM-dj nog niet bekend gemaakt wat hij gaat doen nu hij moet stoppen met zijn radioshow.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: