Sarah van Soelen blijft clean met de hulp van André Hazes

Sarah van Soelen heeft een verleden met drank en drugs, maar met de hulp van André Hazes blijft ze clean. Toch drinkt de zanger nog af en toe bier en wijn. In een interview met roddelblad Story vertelde Sarah van Soelen over haar verslavingsverleden en dat ze haar verslaving heeft overwonnen.

Dré is geen heftige drinker en drinkt af en toe een biertje of een wijntje. Ik laat hem daar ook in, want mijn probleem is niet dat van hem

André Hazes Sarah van Soelen

André Hazes houdt heel erg rekening met van Soelen tijdens haar zwaardere periodes en zal er alles aan doen om haar clean te houden. Sarah van Soelen zegt dan ook dat haar omgang met Hazes haar niet in de verleiding brengt om weer te drinken of drugs te gebruiken. Ze heeft er ook geen probleem mee als mensen om naar heen drinken. “Ik ben een hele sterke meid”, zegt ze.

Ze benadrukt dat André Hazes er alles aan zou doen om er voor te zorgen dat ze niet meer drinkt of gebruikt. De moeder en vader van Sarah van Soelen hebben het zichzelf heel erg kwalijk genomen toen eind 2019 duidelijk werd dat Sarah een drugs- en drankverslaving had, zo vertelden ze aan Story. Ze hadden het niet in de gaten omdat ze “familieblind” waren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: