Scarlett Johansson hield zwangerschap geheim

Scarlett Johansson en Colin Jost verwachten samen hun eerste kindje en hield haar zwangerschap geheim. Scarlett had al een dochter uit een eerder huwelijk. Volgens Amerikaanse media nadert de uitgerekende datum al snel en zal Scarlett Johansson binnenkort haar tweede kindje verwachten. Het stel is al sinds 2017 samen en vorig jaar stapten ze samen in het huwelijksbootje.

Scarlett Johansson

Het viel al een beetje op dat ze de promotie voor haar nieuws film Black Widow alleen via Zoom deed. Achteraf gezien logisch, want zo kon ze haar buik buiten beeld laten. Ook bij de premières voor de film ontbrak de actrice op de rode loper. Daar zagen we Marvel-baas Kevin Feige, Florence Pugh en David Harbour wel verschijnen, maar Scarlett Johansson was de grote afwezige.

Uit een eerder huwelijk heeft Scarlett Johansson al een zesjarige dochter en dit zal haar tweede kindje zijn. Voor Colin Jost zal het de eerste keer zijn dat hij vader wordt. Het is niet bekend waarom ze haar zwangerschap verborgen hield, maar we gaan er van uit dat het met haar privacy te maken heeft.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: