Situatie Peter R de Vries ongewijzigd volgens familie

De situatie van Peter R de Vries is ongewijzigd, volgens de familie van de 64-jarige misdaadverslaggever. Dit lieten ze weten aan RTL Boulevard. Peter R de Vries werd dinsdagavond rond 19:30 neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. De familie is dankbaar voor de goede zorg die hij krijgt in het ziekenhuis. Eerder bedankte zijn zoon iedereen in Nederland al voor de steun.

Peter R de Vries situatie

Ook laat de familie weten dat er nog veel onzeker is en blijft omtrent de situatie van Peter R de Vries. Er zal tijd overheen gaan voor er meer duidelijkheid komt, aldus de familie. Peter R de Vries werd neergeschoten toen hij net de studio van RTL Boulevard had verlaten na een live uitzending. Hij vecht sindsdien voor zijn leven.

Er zijn twee verdachten opgepakt die verdacht worden van betrokkenheid bij de schietpartij en die zullen vrijdag worden voorgeleid. Dan zal de rechter-commissaris besluiten of de verdachten langer vastgehouden worden. Er zijn vijf kogels afgevuurd, zoals te horen is in op internet opgedoken video’s van bewakingscamera’s. De ene verdachte is de 21-jarige Delano G uit Tiel en de andere is de Pool Kamil E uit Maurik. Die laatste bestuurde de vluchtauto die is klemgereden op de A4.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: