Soundos El Ahmadi maakt zich geen zorgen om critici over haar eerste film

Soundos El Ahmadi heeft haar eerste bioscoopfilm Meskina afgeleverd en die gaat zondag in première in de Nederlandse bioscopen. Ze is hartstikke trots en maakt zich geen zorgen over het oordeel van critici en recensenten. Volgens haar zijn mensen smaak- en reukloos als ze de film niet leuk vinden. Ze zegt ook dat ze, nu ze ouder begint te worden, totaal geen waarde hecht aan de mening van de critici en recensenten.

Soundos El Ahmadi

In de comedy zullen onder anderen Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar, Bilal Wahib en Najib Amhali spelen en het hele idee voor de film is van Soundos El Ahmadi zelf. In het verhaal volgen we dertiger Leyla, die ondanks alle verwachtingen van de familie haar eigen weg probeert te vinden in het leven. Tijdens deze zoektocht werkt ze zich in de nesten en beland ze in een aantal hilarische en herkenbare situaties.

Soundos El Ahmadi:

Ik droomde als meisje om in zo’n film te spelen, maar die waren er niet. Dus dan neem ik het heft in eigen handen

Bilal Wahib
Soundos El Ahmadi deed ook de casting voor de film en koos naar eigen zeggen vooral voor goede gezellige mensen met veel talent. Ook Bilal Wahib heeft een rol. Hij kwam een tijdje terug ernstig in opspraak omdat hij een minderjarige jongen in een livestream vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien. Na die gebeurtenis wilden veel mensen niet meer met hem werken, kreeg hij een boycot aan zijn broek en lieten veel partijen hem vallen. Meskina is vermoedelijk de eerste keer dat hij weer te zien is in een film. Volgens Soundos El Ahmadi is er op geen enkel moment besproken om hem weg te knippen of wat dan ook. De opnames waren al klaar voor het incident gebeurde en de focus ligt in de film met name op de powervrouwen

Het filmmaken is Soundos erg bevallen, maar toch denkt ze nog niet na over een vervolg. Ze wil eerst het succes van deze film vieren. Dat gaat ze doen bij de feestelijke première in Amsterdam zondag.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: