Vader van Britney Spears noemde haar “dik” en een “hoer”

Onderzoeksjournalist Ronan Farrow onthult in The New Yorker dat Britney Spears door haar vader te dik, een slechte moeder en zelfs hoer genoemd werd. Ronan Farrow is de zoon van actrice Mia Farrow en de schrijver die het verhaal over Harvey Weinstein de wereld in hielp, waardoor vrouwen zich eindelijk openlijk durfden uit te spreken over de wanpraktijken in Hollywood.

Britney Spears

In het artikel over het curatorschap van Britney Spears komt onder andere Jacqueline Butcher aan het woord. Zij is een goede vriendin van de familie Spears. Ze heeft Jamie Spears regelmatig horen schreeuwen tegen Britney en dat maakte haar kotsmisselijk. Daarom doet ze nu haar verhaal. Volgens Jacqueline Butcher kleineerde Jamie Spears zijn dochter gigantisch. Sinds Jamie Spears de touwtjes in handen heeft is hij zelfs van mening dat hij Britney Spears is en zij moet doen wat haar vader/curator zegt. Zo wilde hij Britney dwingen om op dieet te gaan en wilde hij een trainer aanstellen zodat ze er weer strak uit zou zien. De zangeres mocht haar kinderen alleen zien als ze de orders van haar vader opvolgde.

De avond voor de hoorzitting van afgelopen week belde Britney Spears zelfs het Amerikaanse alarmnummer 911 om zichzelf te melden als slachtoffer van haar vaders curatorschap. Elon Musk sprak gisteren nog ook zijn steun uit aan de artieste!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: