Vanaf volgend jaar is streamingdienst HBO Max ook in Nederland

Vanaf volgend jaar zal streamingsdienst HBO Max ook in Nederland beschikbaar zijn. Goed nieuws voor mensen die de nieuwe Sex and the City serie willen zien. Die serie zal And Just Like That heten en ergens in december uitkomen bij streamingsdienst HBO Max.

HBO Max

Er is nog geen precieze datum bekend gemaakt, dus het is niet bekend wanneer HBO Max in het nieuwe jaar in Nederland zal verschijnen. Op het platform zullen onder andere films en series van TV-zender HBO en studio Warner Bros te zien zijn. Vorig jaar lanceerde HBO Max in Amerika en vanaf 26 oktober zal het platform ook beschikbaar zijn zijn Zweden, Denemarken, Spanje en enkele andere Europese landen. Begin volgend jaar zal HBO Max ook in Bulgarije, Kroatië, Polen en Portugal te zien zijn. Later in 2022 zal HBO Max ook in Nederland beschikbaar zijn.

Naast de reboot van Sex and the City zal de Game of Thrones-prequel House of the Dragon ook HBO Max te zien zijn. HBO Max komt pas later naar Nederland omdat er nu nog afspraken lopen met HBO Ziggo. Ziggo is nu de enige die recht heeft om films en series van HBO uit te zenden. Het is onbekend of die films en series vanaf volgend jaar niet meer bij Ziggo te zien zullen zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: