Video – De seriemoordenaar die naar de radio belde

Op 13 augustus 1997 belde er een man naar de radioshow van Howard Stern die claimde een seriemoordenaar te zijn. De FBI heeft hem nooit gevonden.

Howard Stern

Howard Stern is een populare radiohost in Amerika die in 2006 zelfs werd verkozen tot één van de 100 meest invloedrijkste mensen ter wereld. Hij is provocatief en heeft er geen probleem mee om luisteraars te shockeren. Het vermoeden is dat de seriemoordenaar juist daarom besloot om eens naar de radiozender te bellen.

Op 13 augustus 1997 belde er een man die zichzelf Clay noemde naar de radio en het duurt even tot hij beseft dat hij echt Howard Stern aan de lijn heeft. Dan volgt er een angstaanjagend gesprek waarin de beller een bekentenis aflegt. Hij vertelt op rustige en kalme toon dat hij twaalf prostituees heeft omgebracht in de omgeving van New Orleans. Hij heeft de prostituees doodgeslagen met een hamer. Het gesprek klinkt authentiek en na de uitzending nam de FBI contact op met het radioprogramma en nam de opnames in beslag. Tot op de dag van vandaag is de beller niet gevonden door de FBI…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: