Video met heftige onthullingen van naakte Hunter Biden opgedoken

In een nieuwe opgedoken video van Hunter Biden is de zoon van de Amerikaanse president naakt te zien met een prostituee aan wie hij heftige onthullingen doet. Wij dachten altijd dat een Amerikaanse president niet chantabel mocht zijn, maar de zoon van Joe Biden maakt het wel heel erg bont. Op de nu opgedoken video verklaart Hunter Boden dat er een derde laptop van hem gestolen is waarop heftige seksbeelden zouden staan.

hunter-biden-video

De eerste laptop kwam in handen van journalisten door een reparatiewinkel en de tweede werd in beslaggenomen toen de autoriteiten het kantoor van een psychiater doorzochten. De laptop die Hunter Biden nu kwijt is, zou gestolen zijn door een Russische groep. Aangezien de laptop en de beelden nog niet zijn opgedoken, is de kans groot dat ze die achter de hand houden voor chantagepraktijken.

De nu opgedoken beelden zouden in januari 2019 gemaakt zijn en laten een naakte Hunter Biden zien die na de seks in gesprek is met een prostituee. “Ze hebben video’s waarop ik dit doe”, zegt hij in de video, verwijzend naar de seks die hij net met de prostituee heeft gehad. “Ze hebben zulke gekke video’s van mij.” De beelden op de gestolen laptop dateren volgens hem uit 2018.

In 2018 was de zoon van de huidige Amerikaanse president in Las Vegas en op het moment dat de laptop gestolen werd zou hij buiten bewustzijn zijn geweest. Hij zegt dat Russische drugsdealers hem gedrogeerd hebben toen ze de laptop stalen. Het laatste wat hij zich herinnerde is dat hij gewoon rechtop zat en toen hij wakker werd, was de laptop weg en de drugsdealer en de twee gasten ook.

Dat dit nieuws nu naar buiten komt, is niet alleen heel erg slecht nieuws voor Hunter Biden, maar ook voor zijn vader, de Amerikaanse president Joe Biden.

hunter biden

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: