Video – QMusic DJ Mattie Valk gooit Red Bull over mengpaneel

Gisteren tijdens de uitzending gooide QMusic-DJ Mattie Valk een scheut Red Bull over zijn mengpaneel waardoor drie schuifjes kapot gingen. Die blunder kost drie keer 2500 Euro. Het is een belangrijk mengpaneel voor de DJ, want als hij en de collega’s een praatje maken is Mattie Valk degene die het mengpaneel bedient. Aangezien het in een radio-uitzending gebeurde had iedereen die niet via de webcam meekeek geen idee wat er in de studio gebeurde.

Mattie Valk

De luisteraars hoorden Mattie Valk een paar keer “kut” roepen gevolgd door een “mijn hemel”. Mattie Valk verklaarde dat het helemaal mis ging en in de video onder deze tekst is te zien hoe de radio de Red Bull over de apparatuur giet. Gisteren was de radio-DJ jarig en om zijn 38ste verjaardag te vieren kreeg hij van collega’s een mand vol met typische ‘Mattie Valk-ontbijtjes’. Een mand vol Red Bull, een proteïnereep en andere artikelen. Toen Mattie Valk het etiket op de proteïnereep wilde lezen hield hij het geopende blikje Red Bull scheef boven het mengpaneel en toen voltrok zich een ramp.

Mattie Valk laat vandaag op QMusic weten dat er drie schuifjes zijn gesneuveld tijdens het incident. Geen goedkope grap, want de schuifjes kosten 2500 Euro per stuk. Dankzij deze blunder was er dus opeens voor 7500 Euro aan schade. Goed gedaan, kluns Mattie!

@mattie.marieke Een sprankelende verjaardag om nooit te vergeten zullen we maar zeggen 😅 #radio #qmusic #vuur ♬ origineel geluid – Mattie & Marieke

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: