Viola Holt magnetisch door contact met gevaccineerde

Presentatrice en kunstenares Viola Holt heeft het vermoeden dat ze magnetisch is geworden na contact met een gevaccineerde vriendin, zo schrijft ze op Facebook. Haar vriendin kwam op de koffie en haalde een nagelschaartje uit haar tas en die bleef plakken toen ze het op haar borst legde. De vriendin stelde dat ze magnetisch was geworden. Viola Holt pakte haar eigen schaartje en die bleef ook plakken op haar lichaam. Toch begreep Viola Holt er niks van, want zowel zij als haar vriendin waren niet gevaccineerd.

Viola Holt

Dus volgens de presentatrice moet het wel komen doordat ze contact heeft gehad met iemand die gevaccineerd is. Ze zegt ook dat ze weleens een filmpje heeft gezien waarbij mensen magnetisch zijn na vaccinatie. “En er zijn mensen die zeggen dat gevaccineerden de niet gevaccineerden kunnen besmetten. Nou heb ik maar twee gevaccineerden geknuffeld, verder blijf ik op veilige afstand. Ik oordeel niet, maar snappen doe ik het niet”, zegt Viola Holt over haar magnetische lichaam.

Viola Holt Magnetisch

Viroloog Steven van Gucht van Het Belang van Limburg stelt dat dit pure onzin is omdat de vaccins van Pfizer en Moderna alleen biologische moleculen bevatten. Er zit geen metaal of ijzer in. Hij stelt dat ook dat dit niks met magnetisme te maken heeft. Volgens hem passen dit soort verhalen bij de complottheorieën over trackingchips en andere onzin.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Rob Heus schreef:

    Heeft ze eindelijk aantrekkingskracht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: