Vliegtuigjes met tekst: Steun Shima Kaes tegen Johnny de Mol

Vorig jaar deed Shima Kaes aangifte tegen Johnny de Mol wegens poging tot doodslag en zware mishandeling en nu roepen vliegtuigjes op haar te steunen. “Steun Shima Kaes en Aachboun op 21-7 tegen Johnny en John de Mol”, staat er op de tekst die achter de vliegtuigjes hangt. De vliegtuigjes werden door Twitteraars gespot boven Katwijk en Amsterdam. Karim Aachboun is de juridisch adviseur van Shima Kaes en op 21 juli dient er een kort geding dat het gezicht van SBS6 aanspande tegen de staat. Ze wil een onafhankelijke beoordeling van haar aangifte afdwingen bij het Openbaar Ministerie.

Johhny de Mol

Shima Kaes en Johnny de Mol hadden van 2014 tot 2015 een relatie. Volgens Shima zou ze meerdere keren mishandeld zijn door Johnny de Mol. Er zouden geweldsincidenten zijn geweest in AMsterdam, Mexico en Ibiza. Eind vorig jaar (2020) deed Shima Kaes aangifte tegen de zoon van John de Mol. Dat durfde ze eerst niet vanwege de angst voor represailles. Dat zegt haar juridisch adviseur Karim Aachboun. Johnny de Mol en John de mol deden andersom ook weer aangifte tegen Shima Kaes en Karim Aachboun voor poging tot afdreiging. Dat is een vorm van afpersing waarbij geen gebruik wordt gemaakt van dreiging met geweld. Als reactie daarop deed Karim Aachboun weer aangifte tegen Johnny de Mol en zijn vader wegens het doen van een valse aangifte. Een officier van justitie in Amsterdam moet de drie aangifte beoordelen.

Volgens Aachboun kan de officier van justitie niet onafhankelijk over de eerste aangifte van Kaes oordelen omdat de zaken elkaar zouden overlappen. Hij wil daarom met het kort geding afdwingen dat de aangifte van Shima Kaes verplaatst wordt naar een ander arrondissement. Bij voorkeur buiten de randstad. Het is niet bekend wie de actie met de vliegtuigjes op touw heeft gezet. Karim Aachboun en Shima Kaes laten weten dat zij niet achter de actie zitten en het is niet bekend of zij weten wie het wel gedaan heeft.

In 2014 kreeg Shima Kaes een relatie met Johnny de Mol en in 2015 kondigden ze hun verloving aan. Die verloving duurde echter niet lang, want een maand later ging het stel uit elkaar. Ze deelden niet meer hetzelfde toekomstbeeld, was de verklaring van het stel toen. Shima liet een tijdje na de breuk weten dat die niet op een heel chique manier was verlopen. Over het hoe en waarom bleef ze lange tijd onduidelijk, maar Johhny de Mol zou niet klaar zijn geweest voor een huwelijk, zo klonk het. Johhny de Mol heeft inmiddels al jaren een relatie met voormalig Kus-zangeres Anouk van Schie en is daar in 2018 ook mee getrouwd.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: