Voorwaardelijke gevangenisstraf voor Nickelodeon-ster Drake Bell

Nickelodeon-ster Drake Bell kreeg vandaag 200 uur taakstraf en een voorwaardelijke gevangenisstraf aan zijn broek vanwege seksuele gesprekken met een minderjarige. Hij komt er redelijk goed vanaf aangezien hem 18 maanden celstraf boven het hoofd hing. De 35-jarige Nickelodeon acteur is vooral bekend door zijn rol in de populaire serie Drake & Josh.

Acteur Drake Bell

Drake Bell werd begin juni opgepakt in Cleveland. Hij had het minderjarige slachtoffer in 2017 online hebben leren kennen en nodigde haar uit bij concert. Het meisje was destijds nog maar 15 jaar oud, terwijl de acteur al 31 was. Hij zou online ongepaste en seksueel getinte gesprekken met het slachtoffer gevoerd hebben.

Het slachtoffer is nu 19 jaar oud en sprak vandaag op de rechtszaak over de gebeurtenissen. Ze stelt dat de pijn die Drake Bell haar heeft aangedaan onbeschrijfelijk is en elke dat erger wordt. Dit vertelde ze in een emotionele verklaring tegen de rechter. Ze was een groot fan van Drake Bell en door zo benaderd te worden door iemand die alles voor haar betekende, voelde ze zich meer gekwetst dan ooit, vertelde het slachtoffer. Ook noemde ze de Nickelodeon acteur een monster en beschuldigde hem van seksueel wangedrag. Hij zou haar onder andere foto’s van zijn geslachtsdelen hebben gestuurd. Drake Bell legde voor de rechtbank ook een verklaring af en zei dat zijn gedrag verkeerd was. Ook maakt hij zijn excuses aan het jonge slachtoffer.

Drake Bell in de rechtbank:

Het spijt me dat het slachtoffer op enigerlei wijze is geschaad, maar dat was absoluut niet mijn bedoeling. Ik neem dit heel serieus. En nogmaals, ik wil me verontschuldigen bij haar en iedereen die mogelijk getroffen is door mijn daden.

Het was niet de eerste keer dat Nickelodeon-ster Drake Bell in aanraking kwam met justitie. Eerder werd hij al gepakt voor rijden onder invloed en moest daar vier dagen voor zitten. Zijn ex-vriendin kwam in augustus naar buiten met beschuldigingen van verbaal en fysiek misbruik. Die beschuldigingen heeft de acteur tot nu toe altijd ontkend.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: