Waarom wil Monique Westenberg zo graag een bekende Nederlander zijn?

De relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg is al een tijdje voorbij en was de reden dat Monique bij het grote publiek enige bekendheid kreeg. Niet omdat ze net als de zanger over enig talent beschikt, maar gewoon omdat ze de vriendin en verloofd van een bekende Nederlander was. Haar populariteit groeide vooral omdat ze met André Hazes ging. Zo groeide haar Instagram account uit tot 738.000 volgers.

Monique Westenberg Instagram

André Hazes heeft inmiddels een relatie met Sarah van Soelen, maar is heel goed voor Monique Westenberg. Dat is tenslotte de moeder van zijn zoontje en hij zorgt dat het ze aan niks ontbreekt. Het is voor Monique allemaal niet genoeg, want ze probeert krampachtig om in de spotlights te blijven. Ze deed bijvoorbeeld een workout met Yolanthe Cabau die ze gretig op social media deelde. Blijkbaar is Monique tijdens haar relatie aan een bepaald soort aandacht gewend geraakt en streeft ze er naar om haar bekendheid vast te houden.

Toch zal aan de bekendheid van Monique Westenberg een einde komen en dan kan ze de rol gaan vervullen die ze zou moeten vervullen. Dat is de moeder van kleine André zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: