Website Sponsors

HEMA

Onderstaande websites en webshop helpen meer om Showkick in de lucht te houden. Als jullie daar geld uitgeven, dan krijgen wij een percentage. Zo verdienen wij af en toe een zakcentje om een biertje op het terras te kunnen drinken.

Alternate.nl
Alternate.nl is een zeer geliefde en populaire webshop voor computers, computeronderdele en multimediaproducten. Het is een middelgrote Europese speler op de computermarkt met een uitstekend assortiment en geweldige service. Via hun Alternate Cadeauwijzer zoek je snel en makkelijk het ideale cadeau uit voor die computerliefhebber uit de familie of je vriendengroep.

HEMA
De oerhollandse winkel HEMA heeft ook een webshop. Daar kun je alle producten vinden die ze ook in de fysieke winkel hebben. Zo kun je er producten voor baby, kind, huis, tuin, dameskleding, herenkleding, beauty producten, school- en kantoorspullen vinden. Daarnaast hebben ze nog veel meer in het assortiment. Al sinds 1926 levert HEMA het bewijs: Een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Dat is echt HEMA! Bekijk ook de HEMA aanbiedingen!

%d bloggers liken dit: