Youtubekanaal van de week: Roddelpraat

Elke week gaan we een Youtubekanaal in het zonnetje zetten. Dit keer is dat Roddelpraat van Dennis Schouten en Jan Roos. Het meest gehate duo op Youtube. Roddelpraat verschijnt elke woensdag op Youtube en is in korte tijd uitgegroeid tot een programma dat mensen intens haten of extreem liefhebben. Een tussenweg is er niet. Dat het gehaat wordt door veel mensen is voornamelijk de schuld van Jan Roos en zijn uitspraken. Jan Roos is dan ook het type man die op een begrafenis tegen mensen zou zeggen dat er nogal een grafstemming heerst.

roddelpraat

Als Jan Roos in de uitzending één van zijn smakeloze grappen maakt, dan zie je Dennis Schouten met plaatsvervangende schaamte lachen. Dit maakt het een geweldig duo om naar te kijken. Als je niet woke bent tenminste. Want het programma weet bij de wokesekte ook altijd de nodige emoties los te maken. Zo kreeg Jan Roos laatst de bekende huilstruiken Stella Bergsma, Georgina Verbaan en Saskia Noort op zijn dak omdat hij volgens hen te seksistisch was omgegaan met het zusje van Dennis Schouten. Iets waar dat zusje, Jan Roos en Dennis Schouten zelf anders over denken en het is dan ook een beetje onbegrijpelijk waarom vrouwen zoals Stella Bergsma, Georgina Verbaan en Saskia Noort voor anderen bepalen waar de grens ligt. Die vrouwen zijn tenslotte niet het morele geweten van Nederland.

Dit is de eerste keer dat we een Youtubekanaal van de week kiezen en dat is natuurlijk niet zonder reden Roddelpraat geworden. Roddelpraat gaat voor het grootste gedeelte over de Nederlandse showbizz en bekende Nederlanders. Daar houden wij natuurlijk van. Ook zijn we al tijden fan van Dennis Schouten en kunnen de harde grappen van Jan Roos wel waarderen. Er is al te weinig humor tegenwoordig en als we nergens meer grappen over kunnen maken wordt het ook zo’n saaie samenleving. Daarom hopen wij dat Roddelpraat nog lang blijft verschijnen.

Youtubekanaal review:
5 van de 5 sterren
⭐⭐⭐⭐⭐

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: