Zanger Douwe Bob is al dat online geflirt zat

Zanger Douwe Bob maakte deze week bekend dat zijn relatie voorbij is en sindsdien krijgt hij veel privéberichten, maar hij is dat online geflirt helemaal zat. Hij vraagt de dames dan ook dringend om daar me te stoppen. Zijn social media post haalde al 2000 likes en bijna 500 reacties.

Zanger Douwe Bob

Douwe Bob op Facebook:

Willen alle psychologie studerende meisjes, woonachtig in Amsterdam-Oud-West, stoppen met mij berichtjes te sturen waarin jullie vragen of ik gezellig een wijntje met je wil drinken?

Verder schrijft de 28-jarige zanger dat de dames zichzelf een lol moeten doen en moeten stoppen. Hij schrijft daarbij dat de dames hem toch niet aan kunnen. Of zijn poging om vrouwen te ontmoedigen succesvol zal zijn is de vraag, want onder zijn post zijn verschillende vrouwen (en mannen) te vinden die toch nog een poging wagen om hem uit te nodigen voor een afspraakje.

Natuurlijk is de post van Douwe Bob met een knipoog geschreven, maar het is voor te stellen dat hij zo kort na zijn relatiebreuk echt niet zit te wachten op al die vrouwen in zijn inbox. Sinds 2018 was hij samen met Anouk, maar momenteel zijn ze dus uit elkaar. Toch laat de zanger de deur wel op een kier staan.

Misschien wordt het ooit weer iets, we blijven van elkaar houden. -Zanger Douwe Bob

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: