Zangeres Maan ambassadeur van de Jostiband

De zangeres en haar band hebben tijdens de lancering van het nieuwe platform Jostiband.nl bekend gemaakt dat Maan de nieuwe ambassadeur van de Jostiband is. De lancering was in Paradiso in Amsterdam en draait om de nieuwe website waar mensen met en zonder beperking op een makkelijke manier muziek leren maken. Aan het project werkten ook Guus meeuwis em zanger Marco den Hollander mee.

Zangeres Maan

Als Maan verteld over haar samenwerking met de Jostiband zegt ze dat het iedere keer weer een feestje is. Via de website kun je bijvoorbeeld filmpjes bekijken met kleurenmuziek. Hierbij leer je met de hulp van gekleurde stickers een instrument bespelen. Verder is er een nieuw muziekboek uitgebracht en kunnen er livestreams bekeken worden waarmee je muzieklessen en repetities kunt volgen.

Muziek maakt je blij. Dat gunnen we iedereen. Daarom ben ik vereerd dat ik ambassadrice van de Jostiband ben! Samen delen we de muziek. Het is een project naar mijn hart

Al 55 jaar is de Jostiband heel betrokken bij mensen met een beperking die muziek willen maken. Het orkest is onderdeel van Ipse de Bruggen, één van de grootste zorgverleners in Zuid-Holland.

Dat zangeres Maan nu ambassadeur is geworden van de Jostiband is helemaal niet zo vreemd. Het was al te zien dat Maan gitariste Cheyenne tijdens het Knoopgala een handje hielp tijdens een optreden. Bij het Knoopgala staan net zoals bij de Jostiband mensen met een beperking centraal. Maan werd achteraf geprezen om de manier waarop ze te hulp kwam. Helemaal omdat ze vroeg hoe Cheyenne geholpen wilde worden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: